RK-TEK-3F+1N-4
 • RK-TEK-3F+1N-4

RK-TEK-3F+1N-4

€1,120.01
Tax included

Diverse regelkastjes en diverse uitvoeringen ten behoeve van het reguleren van o.a. elektrische opritverwarming. Regelkastje is voorzien van een Tekmar regelunit 1773 welke geschikt is voor opritverwarming. Bestaat uit: Behuizing IP54 incl. wartels, regelaar Tekmar, magneetschakelaar, en rijgklemmen.

Quantity

 • Save as PDF
 •  

  Security policy (edit with Customer reassurance module)

   

  Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

   

  Return policy (edit with Customer reassurance module)

  Elektrische oprit, - rijspoor, en wegdekverwarmingsets inclusief: digitale regelunit, automaten, relais, kabels, sensor (geprefabriceerde regelkast), volledige documentatie.

  De 2HEAT opritverwarming is een geweldige manier om opritten en dergelijke sneeuw en ijsvrij te houden. 
  Voor deze toepassing hebben wij diverse verwarmingskabels (eventueel matten) die hiervoor geschikt zijn. 
  Qua regeling maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige regelapparatuur en sensoren. 
  Regelkasten ten behoeve van opritverwarmingsinstallaties worden uitsluitend in eigen beheer gebouwd en getest.

   

  Relais: 4x 4 polig, 25A

  Vermogen in Watt: 12x 4600W

  Spanning in Volt: 230/400V

   

  Projectservice;
  In overleg met ons wordt een ervaren monteur voor maximaal 4, 8, 20 of 40 uur ter beschikking gesteld om U eventueel te helpen met de desbetreffende installatie.
  Let wel dat dit uitsluitend exclusief materialen is.

  Wegdekverwarming voorkomt dat wegen onbegaanbaar worden door sneeuw en/of ijsvorming. De 2HEAT systemen kunnen tevens op eenvoudige wijze worden geïnstalleerd in op- en afritten van parkeergarages. Voor de juiste montage van de wegdekverwarming kunt u van 2HEAT een vakkundig advies verwachten.
  Speciaal voor de installateur hebben wij complete pakketten samengesteld. In elk pakket zit: regelkast met thermostaat (tekmar, Eberle of OJ), combi-sensor (tekmar, Eberle of OJ), verwarmingskabel(s) type DUO CORD EXTREME en documentatiemap (wij gebruiken veelal componenten als Moeller, Hager, Klauke, Weidmuller, Phoenix, Sarel, Gewiss, OBO).

  2HEAT opritverwarmingsystemen zijn betaalbaar met een hoge produktkwaliteit en degelijkheid.
  2HEAT biedt eveneens de mogelijkheid om de opritverwarminginstallatie te laten aanbrengen, in de vorm van verwarmingsmatten of d.m.v. losse verwarmingskabels, inclusief de benodigde regelapparatuur.

  Dit systeem kan worden gebruikt in beton, zandcement etc. Voor asfalt passen wij een andere kabel toe. Een regelunit, een syteem die zowel vocht- als temperatuur meet, dient te worden toegepast om het systeem zo adequaat mogelijk te laten functioneren.

  Uiteraard is het mogelijk dat 2HEAT de gehele installatie voor U verzorgt, inclusief engineering, installatie, testen en opleveringsdocument.
  Doordat elke installatie weer anders is, is het raadzaam om contact op te nemen met onze verkoopafdeling om uw specifieke wensen kenbaar te maken. Ook onze afdeling techniek adviseert u graag m.b.t. uw wensen op dit gebied.

  De 2HEAT verwarmingskabels (bestand tegen een temperatuur van 145'C, en geisoleerd met een polymeer)zijn voorzien van aansluitkabels met elk een lengte van 300cm. De kabels zijn voorzien van hogedruk spuitmoffen om een 100% waterdichtheid te kunnen garanderen! Desgewenst is het mogelijk dat wij de aansluitkabel voor U op maat maken.
  Veelal wordt de kabel vastgezet met trekbandjes op bouwstaalmatten: hierover adviseren wij u graag.

  De regelkast kan worden uitgevoerd met een Tekmar, OJ of een Eberle regelunit!

  Levering;
  - 1 stuks regelkast met regelunit, automaten, relais, wartels (volledig uitbedraad op klemmen)
  - 1 stuks combisensor
  - x stuks verwarmingskabels 30W/mtr, type Duocord Extreme
  - 1 stuks documentatiemap

  Info: regelunit Eberle

  Info: regelunit OJ

  Info: regelunit Tekmar

  2HEAT
  2020050993

  Specific References

  EAN13
  8719638217187

  Reviews

  Write your review

  RK-TEK-3F+1N-4

  Diverse regelkastjes en diverse uitvoeringen ten behoeve van het reguleren van o.a. elektrische opritverwarming. Regelkastje is voorzien van een Tekmar regelunit 1773 welke geschikt is voor opritverwarming. Bestaat uit: Behuizing IP54 incl. wartels, regelaar Tekmar, magneetschakelaar, en rijgklemmen.

  Write your review